středa 23. dubna 2014

Domácí bounty

Jednou mě tak honila mlsná a potřebovala jsem dobrat kokos. Takže jsem neváhala a vyzkoušela domácí bounty. Recept je naprosto jednoduchý a výsledek je fakt výborný.

zdroj: http://notenoughcinnamon.com

Ingredience
  • 2 hrnky nastrouhaného kokosu
  • kondenzované mléko (salko)
  • 2 čokolády


Postup:
 Kokos smícháme se salkem a uděláme malé kokosové kmeny (můžete i kuličky). Dáme na 2 hodiny do mrazáku. Rozpustíme čokoládu ve vodní lázni a kokosové kmeny obalíme v čokoládě a necháme vytuhnout v ledničce.




3 komentáře:

Skrytá místa Prahy

Praha je moje srdcovka a vždy se sem ráda vracím. Tentokrát jsem tu byla jen na 2 noci a navštívila jsem jedno místo, o kterém jsem do teď ...